Gudstjenester og corona-følger

Det er meget glædeligt, at vi hen over sommeren har kunnet holde almindelge gudstjenester i Hasle-Rutsker hver søndag. Indtil nu har vi heldigvis ikke skullet afvise nogen pga. afstandskrav eller max deltagerantal – men det har været tæt på et par gange.

I august måned bliver søndagenes gudstjenester præget af opsamling efter de mange udsættelser fra foråret.

De ordinære konfirmationsdage bliver d. 9. august i Rutsker og d. 16. august i Hasle. De to dage bliver der desværre ikke plads til andre end konfirmanderne og deres gæster i kirkerne. Jeg håber, at alle vanlige kirkegængere vil benytte sig af vores nabokirker de to søndage.

Den 2. august konfirmeres en enkelt konfirmand ved den almindelige gudstjeneste i Ruts Kirke kl. 9.00, men der er også plads til alle vanlige kirkegængere.  – Desuden er der almindelig gudstjeneste i Hasle kl. 10.30. Velkommen!

dbh Jens Jørgen Rasmussen, sognepræst