Koncert i kulturugen

Den 18. september er Hasles dag i Kulturugen, og kl. 19.30 indbyder menighedsrådene til koncert i Hasle Kirke. FRI ENTRÉ. –

Det er en rytmisk koncert med den jyske troubadour Hans Jørn Østerby, som også spillede i kirken under kulturugen 2017. Koncertens tema er: Spor i livet.

Hans Jørn Østerby har optrådt som sanger og musiker i mere end 35 år. Han er bosiddende i det jyske, og sit jyske sind kan han ikke løbe fra og forsøger det heller ikke. Koncerter med Østerby er koncerter, der bærer præg af vestjysk lune, stor eftertænksomhed og en god del underspillet humor.

Hans Jørn Østerby skriver alt materiale selv. Sangene er personlige, vedkommende og fortællende. Østerby er ikke bange for at sætte ord på sindets dybe afkroge, og hans udgangspunkt er det skrøbelige menneskeliv med dets sejre og nederlag. Han lægger aldrig skjul på, at han ser Gud som et godt fundament under menneskelivet.  Flere oplysninger om H.J. Østerby kan ses på kulturugens hjemmeside: https://bornholmskulturuge.dk/2018-program/spor-i-livet/