Musikalsk legestue i Hasle kirke Maj-juni 2018

Foto venligst udlånt af (C) Hjortshøj Kirke

Foto: Poul Nyholm

Går du hjemme med dit barn?

Musikalsk legestue er et tilbud til børn på 0- ca. 3 år i følge med en voksen. Det kan være mor, far, en bedsteforælder, en barnepige, dagplejeren, alle er velkomne.

Vi begynder oppe ved koret i kirken hvor vi sidder på gulvet på måtter. Vi synger, spiller musik, danser og hører en lille bibelhistorie med figurer. Sangene er godt blandet med kendte og nye børnesange og salmer, hvor vi danser til.

Bagefter er der tid til kaffe/saft, hyggesnak og lidt leg.

Vi mødes 5 mandage i maj og juni: 7/5, 14/5, 4/6, 11/6 og 25/6 fra klokken 9.30 til ca. 11.00. Det er gratis at deltage. Man skal ikke være med i hele forløbet, men kan også komme en enkelt gang. Giv mig gerne en melding om morgenen hvis du regner med at komme, men det er ikke et krav J.

Legestuen ledes af sognemedhjælper og pædagog Elsa Mikkelsen

For yderligere info: tlf 29472088 eller elsa@fonsdal.dk

Skriv et svar