Musical blev en stor succes

Det var en stor succes, da børneklubben Kirkekrummerne fredag d. 23 februar deltog i spaghettigudstjenesten, hvor de opførte en musical om Moses.

Gennem 5 uger har børnene øvet sig på de mange sange, og lavet rekvisitter, og til spaghettigudstjenesten var det endelig blevet tid til at opføre musicalen, der tog udgangspunkt i bibelens beretninger om Moses, der samlede Israels folk og førte dem ud af Egypten. Men først skulle de – og ikke mindst Egypterne – så grueligt meget igennem. Både børnekor og de mange tilhørere gik “egypter-style” i sangen Farao, hvor Moses kræver, at den egyptiske leder skal lade folket forlade Egypten med det samme.

Alle køkkenets knive og gafler var i brug, og selv engangsservicet blev brugt op, da rigtig mange efterfølgende tog imod tilbuddet om at deltage i fællesspisningen, der som sædvanligt foregik i skolekøkkenet på Svartingedal Skole. Og lige så sædvanligt blev der slet ikke serveret spaghetti til spaghettigudstjenesten, men der imod pastaskruer og kødsovs i læssevis.

I alt var 72 med til at gøre dagen til en rigtig dejlig dag.

Børneklubben kirkekrummerne mødes hver fredag kl 15:45 i konfirmandstuen i præstegården. Her er alle børn fra 4 til 10 år hjertelig velkommen til at være med i et godt fællesskab.

Skriv et svar